^Oldal elejére
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Cím : 6033 Városföld Dózsa György utca 45

 

Telefon: 0670/606-4208

             0670/606-4207

 

email: aprajaegyesüEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

Az Apraja Falva KHE több, mint öt éve nyitotta meg Városföldön a Pumukli Családi Napközijét, ahol 0-3 éves korú gyermekek ellátásáról gondoskodnak. Városföld Önkormányzata az első perctől kezdve maximálisan segítette a napközi működését, a külső-belső gyermekbarát környezet kialakítását, fenntartását,  valamint példaértékűen támogatta/támogatja a helyi családokat, oly módon, hogy a térítési díj 2/3 részét, (azaz 22.000Ft-t) átvállalva, hozzájárul a gyermekek szakszerű napközbeni ellátásához, az édesanyák munkavállalási kedvének növeléséhez, a családok kiadásainak csökkentéséhez. A kèpviselőtestület a kötelező önkormányzati feladat ellátására  -a gyermekek napközbeni ellátására-a legköltséghatékonyabb megoldást választotta az egyesülettel való együttműködés megkötésekor, hiszen az Önkormányzat számára, a maximális segítségnyújtás mellett is kedvezőbb ez a lehetőség, mint egy hagyományos bölcsőde felépíttetése, üzemeltetése. Az elmúlt években a városföldi családok számára egyre vonzóbb alternatíva lett a Pumukli Családi Napközi, folyamatosan nőt az igény a gyermeklétszám emelésére, hiszen az ott dolgozó gondozónők kedvességének, barátságosságának és szakértelmének jó híre gyorsan terjedt a kis közösségben. A CSANA vezetőjeként Gömöri Annamária jó kapcsolatot ápol mind a Szülőkkel, a Családtagokkal, a Védőnővel, az Óvoda Dolgozóival, a Gyermekorvosokkal és természetesen az Önkormányzattal. A kölcsönösen jó együttműködésnek és Városföld Önkormányzatának 33 millió Ft-os beruházásának köszönhetően , 2015. szeptemberében maximálisan a gyerekek igényeit szemelőtt tartva , egy gyönyörűen felújított , csodálatosan kialakított épületbe, költözhetett át a napközi és egyúttal a családok kérését követve 7fővel, azaz a Babóca csoporttal is bővülni tudott.
A Pumukli  és a Babóca dolgozói is családias légkörben, szeretetteljes és barátságos környezetbe várják az ide érkező gyermekeket! Anna néni és a kollégái tudásuk legjavát adva gondozzák, nevelik a gyermekeket, szem előtt tartva a személyiségüket , az egyéni fejlettségi szintjüket, fejlődésük ütemét.

Pályázatok

Projekt címe:  Bölcsődei ellátást nyújtó intézmények infrastrukturális fejlesztése és kapacitásának bővítése
Kiskunfélegyháza

 

Azonosító: DAOP-4.1.3/B-11-2012-0012
 
Kedvezményezett neve: 
Apraja Falva Közhasznú Egyesület 6100 Kiskunfélegyháza Szent I. herceg u. 5.

Összeg: 150 000 000 Ft


 FOTÓDOKUMENTÁCIÓ


 

 


 TANYABUSZ Pályázat

 

 


 

Copyright 2014  Apraja Falva KHE